首页 > 展会报道 > 建筑室内 >Bosjes Chapel(Bosjes教堂) —— Steyn Studio
来源:设计兵团

Bosjes Chapel(Bosjes教堂) —— Steyn Studio

发布时间:2019-10-21 17:38:16 0 1 239

糖果岛

签到天数:844 注册时间:2017-07-20
发帖数:1821
兵豆:398 兵币:23799

18 粉丝 / 0 关注

1.jpg

设计公司:Steyn Studio

设计师:Coetzee Steyn

面积:430.0 m2

年份:2016

摄像:Adam Letch

应用:Terrazzo & Marble, Sika, Shotcrete :, PERI, PG Smartglass

Text description provided by the architects. The new chapel, set within a vineyard in South Africa, is designed by South-African born Coetzee Steyn of London based Steyn Studio. Its serene sculptural form emulates the silhouette of surrounding mountain ranges, paying tribute to the historic Cape Dutch gables dotting the rural landscapes of the Western Cape. Constructed from a slim concrete cast shell, the roof supports itself as each undulation dramatically falls to meet the ground. Where each wave of the roof structure rises to a peak, expanses of glazing adjoined centrally by a crucifix adorn the façade.

Drawing poetic inspiration from Psalm 36:7, the crisp white form is conceived as a lightweight, and dynamic structure which appears to float within the valley. A reflective pond emphasises the apparent weightlessness of the structure. Elevated upon a plinth, the chapel rises from the flat land its sits upon, providing a hierarchical focal point within its surroundings. New planting including a vineyard and pomegranate orchard create a lush green oasis on the otherwise exposed site.

Inside, a large and open assembly space is created within a simple rectangular plan. Highly polished terazzo floors reflect light internally. The undulating whitewashed ceiling casts an array of shadows which dance within the volume as light levels change throughout the day. This modest palette of materials creates a neutral background to the impressive framed views of the vineyard and mountains beyond. 

In order to keep the structural form of the roof and assembly space pure, other elements of the buildings functional programme are either hidden within the plinth, or discretely within the outer corners of the surrounding garden.

Inspired by the simplicity of the Moravian Mission Stations established on Cape Dutch farms in the 19th Century, the chapel lacks a spire – relinquishing a sense of significance in relation to its impressive natural surroundings. 

An open embrace which invites in, the chapel is also a space that extends outwards into the valley and mountains beyond, raising the awareness of God’s creation in the immediate environment.

建筑师提供的文本描述。新教堂坐落在南非的一个葡萄园里,由南非出生的Coetzee Steyn设计,他来自伦敦的Steyn工作室。它宁静的雕塑形式模仿了周围山脉的轮廓,向散布在西开普省乡村景观中的历史悠久的荷兰角山墙致敬。屋顶由薄的混凝土浇筑而成,随着每一次起伏戏剧性地落向地面,它都支撑着自己。屋顶结构的每一波都上升到一个顶点,广阔的玻璃与十字架中心相连,装饰立面。

从《诗篇》36:7中汲取了诗意的灵感,清脆的白色形体被设计成轻盈、动态的结构,漂浮在山谷中。一个反光的池塘强调了建筑失重感。教堂被提升在基座上,从它所坐落的平地上升起,在周围提供了一个分层的焦点。新的种植包括葡萄园和石榴果园

,在其他暴露的基地上创造了郁郁葱葱的绿色绿洲。

内部,一个大型的开放的装配空间被创建在一个简单的矩形平面内。高度抛光的terazzo地板反射内部光线。起伏的白色天花板投射出一系列的阴影,随着白天光线水平的变化,这些阴影在体块内舞蹈。这种温和的材料创造了一个中性的背景,以令人印象深刻的葡萄园和山脉的框景。

为了保持屋顶结构形式和装配空间的纯粹性,建筑功能方案的其他元素要么隐藏在基座内,要么分散在周围花园的外部角落。受19世纪在荷兰开普农场建立的简单的摩拉维安传教站的启发,教堂没有尖顶——放弃了与令人印象深刻的自然环境相关的意义感。

开放的拥抱邀请进来,教堂也是一个向外延伸到山谷和山脉的空间,提高了对上帝创造的意识。


选择付费方式×

浏览本方案图片需支付0兵豆

兵豆支付     需支付0兵豆,您的兵豆不足(个)   去 充 值
您还可以点这里一键购买整个展会的张图片
购买展会 选择付费方式×
兵豆支付     支付兵豆,当前余额兵豆。
不需要购买整个展会,返回仅购买此方案
展会一键购买成功!×

这个展会的所有图看您已购买成功

前往查看展会页 留在本页
建筑室内
发评论奖兵币,看教程下模型 登录 注册
昨日xxx 欢迎最新会员 xxx 已有xxx人提现 本月提现冠军xxx 本月充值冠军xxx 最新动态:xxx
xxx年创办 xxx万会员 xxx万主题 xxx个展会 xxx个模型 xxx个教程 xxx位设计师 xxx个展览工厂 xxx个展览公司 xxx个展商 xxx个主办 xxx个展馆
模型下载 ×
模型 价格 下载次数 操作
该方案无可下载模型,访问 模型首页